Farum Nordby

SG Totalentreprise har i underentreprise til Skou Gruppen forestået opførelsen af en ny børneinstitution i den nye bydel Farum Nordby. Den nye daginstitution rummer både vuggestue og børnehave med plads til i alt ca. 80 børn. Byggeriet er udført som bygningsklasse 2020.

Entreprisen omfatter opførelsen af ny daginstitution med udearealer og legepladser. Institutionen er beliggende på en naturgrund, som tidligere husede Farum Kaserne. Da området er udformet med forskellig bebyggelse, småsøer og store gamle træer, stiller dette særlige krav til entreprenøren.

Grunden stillede også store krav til funderingsarbejdet, da det tidligere var en mosegrund.

Til håndtering af KS er iKontrol anvendt.

Allerød Musikskole

SG Totalentreprise har i august 2017 afleveret en Akustisk Koncertsal som nybyggeri på ca. 280 kvadratmeter til Allerød Kommune. Byggeriet er udført i totalentreprise med Arkitekt AG5 og Ingeniør Klaus…

Dragør Skole Nord

Totalentreprisen omfatter projektering og udførelse af ny fløj med 5 normale klasselokaler med tilhørende garderober, toiletter, depoter og fællesområde. I alt ca. 700 m2 nybyggeri. Med i entreprisen var genhusning…

Munkegårdsskolen

Gennemgribende renovering af Arne Jacobsens fredede skole fra 1957. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Mølleholmen

Bebyggelse med 30 ældreboliger, 10 beskyttede boliger og selvstændigt aktivitetshus. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Ragnhildgade plejecenter

Nyt plejecenter i 3 etager med ialt 27 plejeboliger. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Bagsværd Skole

Projektet omfattede en ny 3-sporet skole inkl. SFO. Projektforslag er udarbejdet af arkitektfirmaet Nøhr & Sigsgaard, ingeniør Dominia og landskabsarkitekt GHB. NOVA5 har projekteret den nye skole. Skolen på ca.…

Tove Ditlevsens Skole

På skolen omfattede helhedsrenoveringen både udvendig og indvendig renovering, modernisering, energirenovering, klimatilpasning samt arbejde med tilgængelighed. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Kirkebjerg Skole

Totalentreprise med opførelsen af 6.000 m² nybygning og 13.000 m² terrænarbejde på Kirkebjerg Skole i Vanløse. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Roskilde Katedralskole

Udover ny sportshal omfattede opgaven også en ombygning af den ene af gymnasiets hidtidige gymnastiksale til nye musiklokaler. En opgave, der i høj grad stillede krav til de nye lokalers…
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Jesper Egund

Direktør

je@sgtotal.dk +45 28 35 80 16

Martin Skou Heidemann

Direktør i Skou Gruppen

ms@skougruppen.dk +45 28 35 80 15

Udfyld formularen og bliv kontaktet