Nye seniorboliger på Bernhard Bangs Allé

SG Totalentreprise opfører 46 nybyggede seniorboliger for bygherre I/S Bernhard Bangs Allé 17a, og boligerne bliver klar til indflytning ved udgangen af 2020.

Seniorboligerne er mellem 70- 150 kvadratmeter og har et samlet areal på 4.650 kvadratmeter over terræn – dertil kommer parkeringskælder med bilelevator, der får plads til 51 biler.

Bygningerne indeholder både forhuse mod Bernhard Bangs Allé og baghus mod metrobanen. Forhuset bliver i seks etager med saddeltag og fem etager med tagterrasse. Baghuset er nedtrappet en enkelt etage, men udføres også med saddeltag og tagterrasse.

Seniorboligerne bliver indrettet med rummelige badeværelser, store altaner og adgang til fælles tagterrasse, orangeri og udearealer. Seniorboligerne indrettes desuden med petanquebane og grill/bålpladser for at styrke det sociale fællesskab blandt de kommende beboere.

Projektet er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Form Danmark, som også har været med i byggefasen. SG Totalentreprise har som totalentreprenør haft ansvaret for udførelsen, mens Oluf Jørgensen har varetaget ingeniørrådgivningen.

Bygningerne er blevet opført efter energikravene i BK2020, og der bliver lagt vægt på grønne elementer både i terræn og på tagterrasser.

Byggeriet har et budget på 95 millioner kroner.

 

Billeder fra rejsegilde 19. februar 2020 – klik på billeder for at se dem større:

Nansensgade 57

Bygningen er nybyg for offentlig bygherre og DGNB-screenet til sølv. Projektet omfattede opførelse af en ny beboelsesejendom med funktion som serviceboliger til ni borgere med sindslidelse under København Kommunes Socialforvaltning.…

Duebrødre Menighed Ældreboliger

Totalrenovering af 36 plejeboliger, der blev opdateret til nye, topmoderne ældreboliger Tag og ydervægge bliver stående, mens resten blev renoveret: nye gulve, lofter, badeværelser, køkkener, installationer, ventilationsanlæg, overflader… Der blev…

Søborg Have

Opførelse af 72 lejligheder, fordelt i 3 boligblokke. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Søterrasserne

Søterrasserne har fået navnet, fordi nogle af boligernes terrasser vender direkte ud til de nyetablerede søer. Bebyggelsen består af ca. 170 boliger i høj kvalitet og smuk arkitektur med 2-4 værelses…

Bøgebakken

Helt ny bebyggelse med i alt 12.000 etagemeter med 69 store rækkehuse med op til 160 kvadratmeter og 20 villaer med op til 240 kvadratmeter. Det hele fremstår som en…

Tinghaven

Opførelse af Tinghaven, som består af 4 boligblokke med 82 boliger. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Teleparken

Teleparken består af 42 boliger fordelt i en boligblok på 3 etager og en boligblok på 5 etager. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson…

Trekantgrunden

Opførelse af 53 almene boliger og 75 plejeboliger for Københavns kommune og Boligselskabet 3B. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Edison Park

På Glødelampegrunden opførte 3 boligblokke med ialt 49 almene boliger, fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Jesper Egund

Direktør

je@sgtotal.dk +45 28 35 80 16

Robert Mayer

Direktør

rma@sgtotal.dk +45 22 98 38 32

Udfyld formularen og bliv kontaktet