Nansensgade 57

Bygningen er nybyg for offentlig bygherre og DGNB-screenet til sølv.

Projektet omfattede opførelse af en ny beboelsesejendom med funktion som serviceboliger til ni borgere med sindslidelse under København Kommunes Socialforvaltning.

Bygningen er disponeret med to lejligheder pr. plan fra 1. sal til 4 sal. På 5. sal opførtes én lejlighed, teknik samt tagterrasse. De ni lejligheder blev indrettet med eget køkken, toilet og bad.

Trapperum og elevator er placeret ud mod gården. I stueetagen er der etableret teknikrum, rengøringsrum, affaldsrum samt et åbent offentligt cykelværksted.

SG Totalentreprise udførte byggeriet i underentreprise til Skou Gruppen i en partnering-form, der medførte en fast pris og budgetsikkerhed for kommunen.

Til håndtering af data blev der benyttet Byggeweb og BIM.

 

Duebrødre Menighed Ældreboliger

Totalrenovering af 36 plejeboliger, der blev opdateret til nye, topmoderne ældreboliger Tag og ydervægge bliver stående, mens resten blev renoveret: nye gulve, lofter, badeværelser, køkkener, installationer, ventilationsanlæg, overflader… Der blev…

Søborg Have

Opførelse af 72 lejligheder, fordelt i 3 boligblokke. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Søterrasserne

Søterrasserne har fået navnet, fordi nogle af boligernes terrasser vender direkte ud til de nyetablerede søer. Bebyggelsen består af ca. 170 boliger i høj kvalitet og smuk arkitektur med 2-4 værelses…

Bøgebakken

Helt ny bebyggelse med i alt 12.000 etagemeter med 69 store rækkehuse med op til 160 kvadratmeter og 20 villaer med op til 240 kvadratmeter. Det hele fremstår som en…

Tinghaven

Opførelse af Tinghaven, som består af 4 boligblokke med 82 boliger. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Teleparken

Teleparken består af 42 boliger fordelt i en boligblok på 3 etager og en boligblok på 5 etager. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson…

Trekantgrunden

Opførelse af 53 almene boliger og 75 plejeboliger for Københavns kommune og Boligselskabet 3B. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Edison Park

På Glødelampegrunden opførte 3 boligblokke med ialt 49 almene boliger, fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.

Toftegård, tagboliger

Etablering af tagboliger på almennyttig boligforening i Herlev. NB Personlig reference for Robert Mayer fra ansættelse hos det tidligere Jönsson A/S.
Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Jesper Egund

Direktør

je@sgtotal.dk +45 28 35 80 16

Robert Mayer

Direktør

rma@sgtotal.dk +45 22 98 38 32

Udfyld formularen og bliv kontaktet