Om os

SG Totalentreprise er en entreprenørvirksomhed, der varetager totalentrepriser på bar mark for private investorer og offentlige udbydere.

Grundstenen i virksomheden er erfaring, troværdighed og engagement. Det er styrende for den måde, vi udfører byggerier på.

Robert Mayer og Jesper Egund står i spidsen for den daglige drift og projektledelsen af byggesagerne som SG Totalentreprises direktører.

Virksomhedens hovedejer er Skou Gruppen A/S. Derudover består ejerkredsen af Robert Mayer, Jesper Egund og Martin Skou Heidemann, hvor sidstnævnte er bestyrelsesmedlem. Jesper Rasmussen er bestyrelsesformand.  

I SG Totalentreprise bruger vi vores mangeårige erfaring og kompetencer fra tidligere gennemførte byggesager til at skabe kvalitetsbyggeri i totalentrepriser. 

Ledelsen i SG Totalentreprise har i perioden 2006 til 2013 skabt ca. 190.000 kvadratmeter nyopførte og renoverede byggerier, hvor alle har været udført i total- og hovedentreprise. Vi har opført over 1.100 bolig- og plejeenheder til en samlet entreprisesum på over to milliarder kroner.

Se udvalgte byggerier, som ledelsen i SG Totalentreprise ved tidligere ansættelser har stået i spidsen for

Skal vi arbejde sammen? Bliv kontaktet

Jesper Egund

Direktør

je@sgtotal.dk +45 28 35 80 16

Robert Mayer

Direktør

rma@sgtotal.dk +45 22 98 38 32

Udfyld formularen og bliv kontaktet